Home » Volvo kopen » WhatsApp info dienst

WhatsApp info dienst

WhatsApp service.

Dagelijks krijgen we Volvo's aangeboden voor handelsprijzen of zelfs minder. Vanuit heel Europa. Volvomakelaar maakt voor u een scherp aanbod en koopt (in overleg) de auto voor u. De auto's worden bij u thuis of bedrijf voor de deur afgeleverd.

Hoe werkt dit?

Volvomakelaar stuurt u een occasion door via WhatsApp. Deze bevat een link naar de pagina waar u kunt beslissen: kopen of niet kopen. Het enige wat u hoeft te doen is inschrijven voor berichten via WhatsApp. Van de auto's word een gedetailleerd rapport opgemaakt. U ontvangt als eerste het scherpe aanbod. Enkele uren later gaat de Volvo voor iedereen openbaar in de aanbieding.

Wat als de Volvo niet meer beschikbaar is?

Het is mogelijk dat de verkoper de Volvo niet meer wil verkopen, of de auto via een ander kanaal heeft verkocht. Helaas gaat de koop dan niet door. U krijgt dan uw geld binnen 3 werkdagen gegarandeerd terug.

Aflevering.
Als de koop door de verkopende partij is bevestigd wordt het transport direct in gang gezet. Afhankelijk van de locatie waar de Volvo staat duurt het maximaal vier weken voordat de auto wordt geleverd. Vier weken mocht de auto in het zuiden van Spanje of Italië staan of het noorden van Zweden. Staat de auto in Nederland of aangrenzende landen dan zal dit ongeveer binnen één week gerealiseerd kunnen worden. 

 

Inschrijven voor de dienst:

Voeg telefoonnummer +31683781551 toe aan uw contacten en vul onderstaand formulier in.

Staat uw gewenste Zweed hier niet bij? Neem dan contact met ons op: